Skip to product information
1 of 5

Kali i Zi Organik Bal, Meshkujve i Dedikuar, 24 Sasheta

Kali i Zi Organik Bal, Meshkujve i Dedikuar, 24 Sasheta

Regular price €19,00 EUR
Regular price Sale price €19,00 EUR
Sale Sold out
Shipping calculated at checkout.

Baltë Origjinale e Kafshës së Zi Vital

Baltë Origjinale e Kafshës së Zi Vital është prodhuar duke përdorur 100% përbërës natyralë të përfituar nga bimët e egër në dispozicion në Malajzi. Është formuluara si një shtesë ushqimore për meshkujt për të rritur energjinë e tyre dhe performancën fizike. Baltë Origjinale e Kafshës së Zi Vital përdor vetëm mjaltin e pastër dhe bimët e zgjedhura. Ka qenë në treg për vite dhe ka bërë të besohet si një produkt HALAL.

Avantazhe të Shëndetit të Mjaltit

Mjalti përmban Disa Ushqime Mjalti është një lëng i trashë dhe i ëmbël i bërë nga bletët. Është i ulët në vitamina dhe minerale por mund të jetë i lartë në disa komponime bimore.

Mjalti i Cilësisë së Lartë Është i Pasur në Antioksidantë Mjalti përmban një numër antioksidantësh, duke përfshirë komponime fenolike si flavonoidet.

Mjalti Është "Më Pak Keq" Se Sheqeri për Diabetikët Mjalti përmirëson faktorët e rrezikut të sëmundjeve të zemrës te njerëzit me diabet.

Antioksidantët në të Mund të Ndihmojnë në Uljen e Presionit të Gjakut Konsumimi i mjaltit mund të çojë në ulje modeste të presionit të gjakut, një faktor i rëndësishëm i rrezikut për sëmundjet e zemrës.

Mjalti Ndihmon Gjithashtu në Përmirësimin e Kolesterolit Mjalti duket të ketë një efekt pozitiv në nivelet e kolesterolit. Çon në ulje modeste të kolesterolit total dhe "keq" LDL ndërsa rrit "i mirë" HDL kolesterolin.

Mjalti Mund të Ulë Trigliceridët Trigliceridët e rritura janë një faktor rreziku për sëmundjet e zemrës dhe diabetin e tipit 2. Disa studime tregojnë që mjalti mund të ulë nivelet e trigliceridëve, veçanërisht kur përdoret si zëvendësues i sheqerit.

Antioksidantët në të Lidhen me Efekte të Tjera të Favorshme në Shëndetin e Zemrës Antioksidantët në mjalt janë lidhur me efekte të favorshme në shëndetin e zemrës, duke përfshirë rritjen e rrjedhës së gjakut në zemër tuaj dhe rrezikun e ulët të formimit të gjakut.

Mjalti Promovon Shërimin e Djegieve dhe Plagëve Kur aplikohet në lëkurë, mjalti mund të jetë pjesë e një plani efektiv të trajtimit për djegie, plagë dhe shumë kushte të tjera të lëkurës. Është veçanërisht efektiv për ulcerat e këmbëve të diabetikut.

Mjalti Mund të Ndihmojë në Zbutjen e Kollit te Fëmijët

  • 1.000.000+ Customers
  • Easy Return
  • Fast Shiptment
View full details